maanantai 23. toukokuuta 2022

Mynämäki dog show 22.5.2022

 


Lotta osallistui Mynämäen kaikkien rotujen näyttelyyn sunnuntaina. Tuomari Jarmo Hilpinen antoi Lotalle ERI/1, SA, PN-3 (kun serttiä se ei saanut ottaa vastaan):

"1,5 v. Hyvät mittasuhteet ja oikea raajakorkeus. Hyvä pää. Oikea purenta. Keskiruskeat silmät. Hyvät korvat. Hyvä ylälinja. Riittävä eturinta. Hyvä rintakehä. Kulmaukset tasapainossa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä, hieman kapeasti takaa. Hyvä sivuliike."


Alla kolme SA:n saanutta narttua eli kaksi valiota ja Lotta. Uroksissa vain kaksi valiota sai SA:n, ja Lotallakin on nykyisillä säännöillä sertit täynnä, joten irliskehässä ei jaattu serttiä lainkaan. Muutoin oli hienoa menestystä eli irlisherra-Igor oli ryhmän ensimmäinen ja vielä BIS-2! Jäimmekin loppuun asti seuraamaan kehää, kun kerrankin näyttely oli näinkin lähellä. 
 

Kasvattajaluokko oli 1, KP. // Breeder's class with 1st placement and HP.


Papu oli koko näyttelypäivän mukana ja keräsi kokemuksia sekä rapsutuksia. Lisäksi saatiin kasvattajalta kädestä pitäen neuvoja Papun turkin laittoon. Papu sai uuden menopelin kantokoppansa alle: koppa oli mukana, jotta pentu saisi välillä torkahtaa, mutta kuumassa ilmassa kopan vetäminen on mukavampaa kuin kantaminen. Myös Blanka ja Romy olivat mukana näyttelyalueella ja pääsivät useamman kerran päivän mittaa jalottelemaan. Ensimmäinen näyttely muuten, missä saattoi villapaitaakin vähentää ennen kehää, vaikka kuumaa taisi tulla vain tummilla koirilla.


In Mynämäki dog show in Sunday, Lotta received EX/1, SA and BB-3 in intermediate class. It would have gotten also a certificate, but cannot receive any before 2nd birthday.

Ei kommentteja: