tiistai 31. toukokuuta 2022

Trondheim international dog show 28.5.2022

 

Lotta osallistui Trondheimin kansainväliseen näyttelyyn lauantaina. Ilma oli sateinen ja kylmä eli vain nelisen astetta lämpöä ilmassa. Iloisia ihmisiä ja koiria kuitenkin kohdattiin kehän laidalla, ja Lottakin tuntui viihtyvän kaikesta sateesta huolimatta. Itsellä kyllä näpit jäässä ja kehään riisuin vain sadetakin, kun yhteensä oli neljä kerrosta vaatteita yllä ja kumisaappailla lompsuteltiin kehässä.

Irlanninsusikoirat tuomaroi Paulo Coelho. Lotta esiintyi upeasti nuorten luokassa ja nostettiin lopuksi parhaaksi nartuksi tuloksilla ERI/1, SA, PN-1, SERT, CACIB ja VSP arvostelulla:

"18 m. Stong tall bitch of lovly type. Powerful head, very nice proportions, good bite, lovely eyes and expression. Correct neck, very nice body proportions, well angulated front and rear. Easy mover with typical carriage of tail." 

Alla kaikki SA:n saaneet nartut eli nuorten, avoimen- ja valioluokan nartut.



Tuomari nostin ensin Lotan avoimen luokan nartun edelle ja arvelin siinä vaiheessa, että Lotta saattaisi saada Norjan sertin:


Narttujen järjestämistä lopulliseen järjestykseen ja näissä kuvissa vielä valionarttu ensimmäisenä eli todella hienoa, kun Lotta nostettiin lopuksi parhaaksi nartuksi! Lotta liikkuukiin vaivattomasti ja hyvällä askelella eli sitä on ilo esittää.



Paras uros oli avoimesta luokasta:


ROP ja VSP:




In Saturday, in Trondheim international dog show Irish wolfhounds were judged by Paulo Coelho. Lotta did great again and it's result was EX/1, CQ, CERT, BB-1, CACIB and BOS.



Ei kommentteja: