maanantai 19. kesäkuuta 2023

Pöytyä dog show 18.6.2023

Eilen osallistuimme lämpimässä säässä Pöytyän koiranäyttelyyn. Meiltä oli mukana vain Helga, joka joutui yksin kehään. Se esiintyi hyvin vapautuneesti ja rennosti, mutta hampaiden esittämistä pitää edelleen harjoitella. Liikkumista raskautti myös hellesää ja odottaminen. Irlannisusikoiria oli viisi, ja tuomariksi oli vaihtunut Paula Heikkinen-Lehkonen. Helga debytoi tässä näyttelyssä Suomen kehien osalta eli aiemmin se on osallistunut Suomessa vain pentukehään. 



Tunnistetaan, että Helgassa on edelleen kehittymisen paikkaa, eikä se oli valmis. Mutta oikein mukavasti se suoriutui kehässä. Tuloksen JUN ERI-1, SA, PN-2, JUN-SERT, vara-SERT, VSP-JUN arvostelulla:

"Normaalisti kehittynyt terverakenteinen nuori narttu. Ei kovin suuri, mutta kokoonsa nähden tarpeeksi vahva. Hyvä pään pituus. Hyvät korvat. Vankka luusto. Rintakehässä jo hyvä tilavuus. Leveä reisi ja erinomaiset takakulmaukset. Karva vielä osittain pentumaista, mutta karkea karva on jo tulossa. Liikkuu hyvin."

Meillä oli näyttelyreissussa mukaan Romy ja Papu, jotka pitivät leiristä huolta, kun oltiin kehässä. Kaikkai käyttäytyivät hienosti, ja vettä kului. 




Yesterday, in Pöytyä dog show, Helga debyted in Finnish show rings in junior class. Iris wolfhounds were judged by Paula Heikkinen-Lehkoken. It was really warm, but Helga did well. It got JUN EX/1, CQ, BB-2, JUN-CAC, JUN-BOS and res-CAC.

Ei kommentteja: