tiistai 8. elokuuta 2023

Druskinkinkai INT 4.8.2023: Papu BOB, Lotta BOB, LT BALT CH, Helga BOB-JUN

 

Helga käynnisti kehäesiintymisemme perjantaina Druskinkinaissa ja hienostihan sillä sujuuikin. Helga sai ensimmäisen liettualaisen juniorisertin ja asetettiin parhaaksi junioriksi. Tuomarina perjanaina toimi Claudio De Giuliani Italiasta ja irlantilaisia esiintyi kehässä  joka päivä neljä kappaletta siten, että meillä oli Lotta esitettävänä perjantaina ja sunnuntaina sekä Blanka lauantaina. Helga ja Papu oli ilmoitettu kaikille kolmelle päivälle.

Lotta liikkui iloisen vaivattomasti ja keveästi isolla ja sileälllä nurmikentällä. Lotta oli hienosti valioluokan ensimmäinen ja sai sen kaivatun luokkasertin. Lotta valioitui näin ollen Liettuan muotovalioksi sekä samalla Balttian muotovalioksi. Lotta asetettiin myös rodun parhaaksi.




Parhaissa nartuissa olikin meidän Helga ja Lotta. Paikalla ollut K. Linturi ystävällisesti ja kauniisti esitti Lotan loppukehässä. 



Papun vuoro tuli irlisten jälkeen, ja se esiintyi mukavan reippaasti. Papu oli aamulla pesty ja föönätty hotellilla. Dandie Dinmontin terrierit tuomaroi Gabriela Ridarciková Slovakiasta. Papu oli hienosti rotunsa paras. 




Ensimmäisenä päivänä tosiaankin jäätiin vielä ryhmäkehiin. Lotta ja Papu esiintyivät edelleen reippaan vaivattomasti, mutta sijoutuiksia niille ei tällä kertaa tullut. 






Druskinkinkai results for our girls 4.8.2023:

Helga EX1, JUN-CAC, JUN-CACIB, BOB-JUN

Lotta EX1, CAC, CACIB, BOB > LITHUANIAN CHAMPION, BALTIC CHAMPION

Papu EX1, CAC, CACIB, BOB

The wolfhounds were judged by Claudio De Giuliani and the Dandi by Gabriela Ridarciková.





Ei kommentteja: