sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tervakoski Int 28.8.2010

Eilen kävimme Tervakosken KV-näyttelyssä ja saimme vettä niskaan. Onneksi suurin ryöpsähdys tuli matkan aikana, mutta näyttelyn valokuvistakin näkee, että vähän väliä ripsotteli. Helga osallistui ensimmäistä kertaa valionarttuihin ja sai arvosteluksi erinomainen. Helga sijoitettiin valioluokan toiseksi, mutta loppukisoissa mielenkiinto esiintymiseen loppui taas aivan kesken, kun näyttelypäivä venähti turhan pitkäksi. Klaarakin oli reissussa mukana, mutta viihtyi melkein koko ajan Maritan teltassa sateelta suojassa. Maritalla oli Devil ja Tuhru mukana, ja meidän tytöt viihtyivät taas erittäin hyvin vanhempien koirien kaitselmuksessa.

Ilma tuntui niin kylmältä, että pienille olisi melkein saanut olla takit mukana. Esittäjällä oli kolme paitaa ja takki, ja silti vilutti, kun odottelu venähti. Päivä oli silti erittäin mukava, ja teltassa oli välillä suorastaan hysteerisen hauska tunnelma;)


Tuomarina oli Natasa Blanusa, joka halusi, että omistaja itse esittää koiran hampaat.

Helgan arvostelu on erittäin mukava:

"Excellent size, strong, well proportioned female. Beautiful feminin head with nice neck and topline. Excellent structure at the legs, very strong bone, nice athletic movement, excellent coat quality. Excellent tail set."
Tuhru

Briefly in English: Yesterday Helga participated in the Tervakoski dog show. She showed in the champion class and got EX/2 but didn't receive placement amongst the best bitches, altough she stayed in the show ring until the six best were picked out. It rained almost throughout the dog show and although we had Klaara with, the little girl stayed in Marita's tent. Marita had also Devil and Demon with her. The day was a bit long with 45 Irish wolfhounds in total and our dogs more or less lost interests in showing themselves.

Ei kommentteja: