lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kevätkuvia

Saksanpaimenkoiran autuutta tuntuu olevan lumessa piehtarointi. Tai ainakin kaikki omamme ovat harrastaneet piehtarointia suurella antaumuksella. Tässä Romyn tyyliä kentältä, kun vielä saatiin vähän uutta lunta.


Ja lopuksi kunnon ravistukset:

Kaupungin kotipihalla valjaat vinossa:

Ja alkuviikosta koirapuistossa aivan yksiksemme myrskysäällä:

Toisina päivinä saatiinkiin leikkikavereiksi sakemanni-karhukoiramixi, pari snautseria ja labukka, joten vauhtia riitti. Kaikki olivat suhteellisen nuoria koiria ja leikit hämmästyttävän äänettömiä.

Kotona porkkanat oli keitetty ihan väärin!?! Tai ne oli väärin paloitettu eikä raastettu!? Tai sitten Romy on ottanut mallia Marista, joka osaa tarvittaessa erotelle ruuan seasta syrjään yhtä näppärästi porkkanat kuin C-vitamiinipilleritkit...


Kiirettä on pitänyt, eikä ole ehtinyt ottamaan kuvia ulos kamerasta. Nämä kuvat ovat kaikki edellisviikolta, jolloin Romy oli lähes viikon täällä kaupungin päässä. Tänään mennään taas maalle. Romyn lisäksi Klaara käväisi edellisviikolla kaupungissa, kun sillä oli vuositarkastus eläinlääkärissä. Klaara sai kehuja kunnostaan sekä kasvustaan - painoa sillä oli jo 59 kg. Myös sydän kuunneltiin ja kaikki oli hyvin.

Ei kommentteja: