lauantai 30. huhtikuuta 2011

With Klaara in Tampere

Klaara osallistui tänään vinttikoirien sydänten joukkotutkimukseen, mikä järjestettiin Tuulet koirat -foorumin tamperelaisen aktiivin toimesta eli suuri kiitos hälle :) Klaaran sydän paljastui parahultaisen kokoiseksi ja muotoiseksi, sekä oli ilman seinämien paksuuntumia tai laajentumia ja löi hienosti ilman vuotoja. Klaara tutkittiin ensin kuuntlemalla ja sen jälkeen ultralla. Klaara on kärsivällinen, mutta jossakin vaiheessa tutkimusta se alkoi jo saada tarpeekseen, ja olisi ollut päättäväisesti suuntaamassa ovesta ulos.

Tutkimuksen jälkeen haimme lisää väkeä mukaan, ja suuntasimme Näsilinnan puistoon ulkoilemaan. Hetken aikaa paistoi aurinkokin, joten ulkoilu onnistui hyvään ajankohtaan.

Klaaran kanssa piti käydä myös Tallipihalla vappumunkeilla, mutta paikka olikin aaton kiinni.

Sehän ei iloista tyttöä haitannut :)

Junassa Klaara torkkui suurimman osan matkaan eli matkusti kuin vanha konkari, vaikka tämä oli sen ensimmäinen junamatka. Tulimme tänne pikajunalla, jossa on enemmän tilaa ison koiran kanssa. Takaisin taidamme kuitenkin mennä IC-junalla, koska pikajunan jyrkät trallirappuset olivat hankalat Klaaran mittasuhteille. Klaara on kyllä käyttäytynyt erinomaisen kauniisti koko reissun ajan, mutta selvästi se on vähän varovaisesti liikkellä, kun on suuressa maailmassa ihan yksin - pienenpieni irlantilaisemme ;)

Little baby Klaara in the train for the first time in its life.


Briefly in English: Klaara and I took a train to Tampere Friday afternoon as today, Klaara was participating in a group examination of hearts for sighthounds. Klaara had both the official heart auscultation and examination with ultra. Both showed that there's no heart murmur or other irregularities, as well as no symptoms of heart condition or cardiac failure/DCM. We're very happy that Klaara has a strong heart!

Ei kommentteja: