maanantai 9. toukokuuta 2011

Tampere INT dog show

Eilen osallistuimme Tampereen kansainväliseen koiranäyttelyyn Helgan ja Klaaran kanssa. Tytöt joutuivat tällä kertaa näyttelyyn ilman Riittaa, jonka oma kunto ei riittänyt. Näyttelyssä tytöt käyttäytyivät tapansa mukaan rauhallisesti, ja tällä kertaa myös kehässä melkeinpä turhan rauhallisesti ;) Kun varsinkin Helgaa sai poikkeuksellisesti juoksuttaa puoliväkisin. Ihan mukavat tulokset molemmat tytöt kuitenkin saivat belgialaiselta tuomarilta, Norman Deshuymerelta, kun paikalle oli ilmoitettu 38 irlantilaista. Klaara sai nuortenluokassa erinomaisen ja sijoitettiin kolmanneksi, mutta tuomari ei jakanut nuorille lainkaan SA:ta. Helga sai valioluokassa erinomaisen ja sijoitettiin toiseksi, mistä se jatkoi paras narttu kakkoseksi ja sai vastaanottaa vara-cacibin.

Yllä Helga ja Klaara odottelevat kehää, ja alla VSP Carel Wolf Tino-Taurus sekä ROP Carel Wolf Tuulia. Onnitteluja kasvattajalle sekä omistajille!

Helgasta pikaräppäisy pihalla aamuauringossa:

Mutta oikeastaan ois jo namin paikka:

The girls, Helga and Klaara participated in Tampere International dog show. The judge, Norman Deshuymere seemed to like our girls as both received an excellent. Here's the critics:

Klaara, interm.cl. EX/3

"Scissor bite, feminine head. brown eyes, good ear set. Good neck. May be stronger in back. Needs more chest. Medium angulation, good bone. Good coat. Needs to be stronger in back, good movement."

Helga, ch.cl. EX/2, BB-2, res-CACIB

"Scissor bite, a bit masculine bitch. Nice head. Eyes may be darker. Good ears. Very good body, good angulation & coat. A cow hocked in rear, loose in front."

Tässä ollaan jo lähdössä kotiin päin. Romy hyppäsi niin vauhdilla autoon (ettei vaan jää matkasta?), että ei ehtinyt enää kuvaan mukaan. Ostimme näyttelystä Romylle kevytmetallihäkin kesänäyttelyitä varten; isompiin näyttelyihin menemme kesällä koko porukalla, ja irliksille on teltassa oma kehä lepohetkiä varten, mutta kehä ei välttämättä pidättele saksanpaimenkoiraa, joten Romy saa oman yksiön.

Ei kommentteja: