sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Rauma dog show, day II

Tänään oli Rauman näyttelyn toinen päivä. Eilen kastuttiin Romyn kanssa, ja vaikka tänään ei satanut, niin kehän laidalla sai palella vain muutaman asteen lämmössä. Liikutettiin koiria ennen kehää, jotta sekä koiran että esittäjän lihakset vähän vetristyisivät kylmettymisen sijaan. Kehään osallistui meiltä tänään Klaara, mutta otimme Mari-mamman mukaan näyttelyyn. Mari on aina kovasti tulossa autoon mukaan, kun se näkee, että laitamme kasseja autoon, eikä aina ole mukavaa jättää Maria kotiin. Kotiin jäi tänään Romy ja Helga, joilla oli myös hoitaja kotona, siitä huolimatta, että Rauma on aika lähinäyttely meille.

Pitkästä odotteluajasta huolimatta Klaara esiintyi tänään edukseen ja erinomaisen rauhallisesti. Seisonnassa sitä ei tarvinnut yhtään korjata tai asettaa uudestaan, ja liikkeiden esittämisessäkään ei tullut enää vauva-hyppelyitä. Kreikkalainen tuomari, Maria Dekaristou antoi Klaaralle nuoren luokan erinomaisen ja asetti tytön nuorten kilpailuluokan ensimmäiseksi SA:n kera, mikä oli jo hyvä saavutus nuorelle tytöllemme. Sen jälkeen Klaara sijoitettiin vielä paras narttu kolmeseksi! Kaikki näyttelyyn ilmoitetut 19 irlanninsusikoiraa olivat yhtä valioluokan urosta (eli ropiksi valittua Carel Wolf Tino Taurusta) lukuun ottamatta paikalla kokeilemassa serttiä, joten paras narttu ykkönen (VSP eli avoimen luokan Gutgebautt Tarces Princess) sai narttujen sertin. Klaaralta tämänpäiväinen oli kuitenkin positiiivisen tyylikäs esitys kehässä ja hyvä sijoitus, eli olemme päivään erittäin tyytyväisiä!

Today was the second day of Rauma dog show, and we participated in the show ring with Klaara. Mari was also with us as it loves our car :) Klaara showed itself very maturely and well today. It received int cl. EX, 1, SA, BB-3. Here's the critics from the judge, Maria Dekaristou:

"Nice type. Strong head. Powerful muzzle. Good neck Level topline. Strong loin. Good ribs. Deep chest. Nice angulations. Correct coat. Moves with power, covering the ground easy."

It was really cold!


Ei kommentteja: