sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Who's got new harness?

Romy sai uudet pehmonahkavaljaat Designdogilta, ja en kyllä myönnä taas ottaneeni mittoja! Valjaat ovat isot, eivät nyt järkyttävän isot, mutta kasvuvaraa kuitenkin löytyy ;) Valjaiden mukana tuli pehmonahkainen 3-metrinen talutin ja settiin sopiva puolikuristava kaulapanta kaupunkia varten. Setin värit ovat kauniit ja kaulapannan kristallit erinomaiset saksanpaimenkoiran väreihin.

Mutta tässä näkyy karu totuus: valjaat mahtuvat vaikka Klaaralle (jolla on vasta yksivuotiaan irlantilaisen rintakehä eli ei vielä täysin kehittynyt). Kokoeroa noilla on kuitenkin aika lailla, kun Romy painoi viimeksi kevään madotusta varten punnittaessa 24 kg ja Klaara nyt rokotuskäynnillä 59 kg.

Romyn kuvaamisessa oli taas omat ongelmansa, kun Klaara toimii avustajana:

Kuka, minäkö - mitä?

Klaara sai tällä kertaa turkoosin pehmonahkahihnan kesäisiin ulkoiluihin, kun turkoosin sävyisiä kaulapantoja on jo kertynyt jonkin verran.

Nämä turkoosit mätsäävät täydellisesti:

Romyn kaulapantakuvan tarkennus on vähän lepikossa, mutta kaulapanta itsessään taas pieni koru tumman oranssein kristallein:


Briefly in English: Romy was supposed to get new soft leather harness from Designdog, but I sincerely don't know how I had taken its measurements! The brown and orange harness fits even Klaara who weights 59 kg - compared to Romy's 24 kg. Fortunately Romy's collar fits nicely. The girls got two new soft leather leashes too: a brown to fit the new harness and a turquoise to fit summer collars.

Ei kommentteja: