tiistai 21. huhtikuuta 2015

Narva dog show 18.4.2015


Narvan kaksipäiväinen näyttely oli järjestetty urheiluhalliin, joka ei ollut kovin suuri. Näyttelyjärjestelyt olivat kuitenkin hyvät ja tila riitti hyvin. Näyttelyn tunnelma oli mukavan rento ja leppoisa, mikä oli mukavaa suomalaisten näyttelyiden jälkeen. Kehät oli matoitettu todella tarkkaan ja koirien jätöksiin en törmännyt lainkaan sisätiloissa. Näissä ensimmäisissä kuvissa harjoitellaan ennen kehää. Alla olevassa kuvassa on upea veteraani.


Tulimme ensimmäisenä näyttelypäivänä varhain paikalle, jotta saimme Amalialle matolääkeleiman passiin. Oma rotukehä oli vasta puoliltapäivin, joten Amalia torkkui ja seurasi aamun kehiä omassa häkissään ilman häiriötä.



Kehässä Amalia esiintyi rauhallisesti ja sai sen kaivatun sertin. Ensimmäisen päivän tuomari oli Jurate Butkiene, joka syynäsi Amalian hyvin tarkkaan. Arvostelu on tarkemmin kuvattu jo täällä.




Kaksi viimeistä kuvaa on ryhmästä, jossa Amalia edelleen esiintyi innokkaana. Mutta ryhmätuomarille irlantilainen eleganssi ei ollut riittävää ja meidät käteltiin ulos.


Ei kommentteja: