lauantai 18. huhtikuuta 2015

With Amalia in Narva


Ollaan Amalian kanssa Narvassa Virossa pienellä viikonloppureissulla. Ilma on kylmä, mutta riessu on sujunut hienosti. Yllä ollaan Narva-Joensuun kylpylähotellin takana hiekkarannoilla. Löydettiin itse asiassa myös koirille varattu hiekkaranta ja Amalia pääsi vapaana juoksemaan ennen näyttelyä, kun tuntui, että se ei ollut oikein saanut purettua energiaansa. Amalia on touhuissaan ja kovin iloinen reissussa ja se on käyttäytynyt mahdottoman hienosti koko ajan.


Näissä kuvissa ollaan Narvan Hermannin linnoituksen luona, kun käytiin syömässä rotukehän ja ison kehän välissä. Eli näyttelyreissulla ollaan ja tarkempi raportti tulee blogiin, kunhan ehdin käsittelemään kuvia. Yllä Amalia on Riitan kanssa ja alla minun kanssani.


Näyttelyssä Amalia oli irlanninsusikoirien PN-1, sai sertin ja oli ROP. Irlantilaisia oli ilmoitettu kolme ja urosta ei sijoitettu. Tuomari Jurate Butkiene Liettuasta piti Amalian tyypistä:
"2 y. old bitch, well developed for age, feminine head, ex. ears and expression, well built front, ex. angulations and croup, well balanced movement, enough powerful, ex. coat, good presentation."
Isossa kehässä Amaliaa ei sijoitettu, vaan ne perinteiset, afgaani, borzoi, whippet ja saluki sijoitettiin.


Today, in Narva dog show Amalia was excellent with CQ, BB-1 with CERT and BOB. The judge was Jurate Butkiene from Lithuania. Tomorrow we have another dog show and hopefully Amalia has energy to show itself as well as today!

Ei kommentteja: