maanantai 18. heinäkuuta 2016

Oripää dog show 17.7.2016


Eilen käytiin Oripäässä näyttelyssä, jossa Blanka osallistui kehään ja Tiuku oli mukana katselemassa suurta maailmaa. Oltiin ajoissa - suurinpiirtein ensimmäisinä koko näyttelyssä - paikalla kehän laidalla, kun matka olikin joutuisampi, mitä kuvittelimme. Näyttelyssä oli muutenkin tilavaa ja rauhallista.


Yesterday, we visited Oripää dog show with Blanka. Blanka received EX/2, CQ, BB-2 and res-CERT in intermediate class. Judge for wolfhounds was Markku Kipinä, and the ring progressed nicely without hurry. Blanka got to show its moves (as seen in the pictures below) and Tiuku came along to see a bit more of the world. 


Blanka esiintyi rauhallisesen tyytyväisenä pienessä sateessa. Vähän sai juosta varovaisesti, kun kehän toinen reuna oli vesi/mutalätäkköä. Irlanninsusikoirien tuomarina oli Markku Kipinä. Blanka sai nuorten luokassa ERI/2, SA, PN-3 ja vara-sertin arvostelulla:
"Pitkälinjainen, hyväraaminen narttu. Niukassa turkissa, riittävästi kulmautunut takaa, hieman avoimemmin edestä. Hyvä kaula, lanne saa vahistua, Hyväilmeinen pää, Purenta ok, Hyvät korvat ja silmät. Etuosa saa täyttyä, liikkuu hyvällä askeleella, tasapainoinen kokonaisuus, Kiva luonne."






Kehässä oli mukavaa, kun pitkästä aikaa osui tuomari, jolla ei ollut kiirettä ja joka perusteli valintojaan myös suullisesti.


Ei kommentteja: