maanantai 25. heinäkuuta 2016

Tampere puppy-show 24.7.2016


Tiuku 6 kk 


Kehän reunalla ja kehässä:


Eilen käytiin Tiukun kanssa Tampereen pentunäyttelyssä uudella strategialla: ei ollut isosia mukana ja nyt Tiuku ei vetänyt kehästä ulos "leiriä" kohti niin kuin edellisellä kerralla. Valokuvat kehästä on otettu kyllä edelleen kaukaa piilosta, mutta muutoin Tiuku pärjäsi paremmin. Näyttelyssä oli vain toinen irlantilaisnarttu isompien pentujen luokassa, mutta lopulta Tiuku oli 1, KP ja ROP-pentu. Tuomari Tarmo Viirtelän mielestä Tiuku on hyvin lupaava, vaikkakin kokemusta se kaipaa lisää:
"Pitkä voimakas pää. Purenta ok. Kaunis ilme. Hienot korvat. Pitkä kaula. Hyvä etuosa. Runko tällä hetkellä hieman lyhyt. Hyvin kannettu häntä. Riittävät takakulmaukset. Erinomainen karva. Pitkä askel. Hieman jännittynyt käytös."

Kehän reunalla Tiuku käyttäytyi rauhallisesti ja kokonaisuudessan näyttely oli sille hyvä kokemus, kun nähtiin monenlaista pentua ja kulkijaa. Kaupissa riitti tilaa hyvin, mutta varsinkin iltapäivää kohden päivä lämpeni kovin. Poistuimme välillä näyttelypaikalta syömään ja tervehtimään isoja koiria, jotta Tiukukin ehtisi kunnolla levätä, ja palattiin sopivasti ryhmäkehiin. Alla parhaan parin valintaa:


Tiuku jaksoi vielä iltapäivän helteessä ja kuten kuvasta näkyy, joudun tällä hetkellä jarruttelemaan sitä liikkeessä, koska muutoin ruvetaan loikkimaan:


At Sunday, in Kauppi, Tiuku was BOB-puppy with a prize of honor, and lastly group-4! The puppy show was a nice experience for Tiuku; it met quite a lot of people and other dogs of all sizes and shapes.

 

Ei kommentteja: