sunnuntai 5. elokuuta 2018

Druskininkai INT 5.8.2018


^Blanka RYP-3!

Molemmat valiotytö alla:



Kolmas näyttelypäivä tänään ja tytöt vielä jaksoivat aamuisen ukkosään jälkeisessä helteessä. Blanka oli ERI, 1, SA, PN-1, sertti, CACIB ja lopulta ROP! Tiuku oli ERI, 1, SA, PN-2, sert ja vara-CACIB. Tiuku on nyt (vielä vahvistamatta) Suomen, Viron ja Liettuan muotovalio! Irlikset tuomaroi kolmantena päivänä Zvi Kupferberg Israelista.




Third day of Druskininkai international dogshows. Blanka was EX, 1, CQ, BB-1, CAC, CACIB and BOB! Tiuku was EX, 1, CQ, BB-2, CAC and r-CACIB. Tiuku is now (still unconfirmed) FI & EE & LT CH! Irish wolfhounds were judged by Zvi Kupferberg, Israel.


Nyt ROP ja VSP:



Päivän päätteeksi Blanka sijoitettiin vielä ryhmän kolmanneksi! Hieno suoritus tytöltä ja odotusaikakin sujui leppoisasti, vaikka välillä ukkosti, tuuli läpätti pressuja ja musiikki pauhasi melko kovaa. Ryhmätuomarina oli Viachaslav Viarbitski. Blankan askelpituus pääsi taas oikeuksiinsa isossa kehässä. Ryhmässä sijoitettiin greyhound, whippet ja Blanka, muina oli mukana saluki, azawakh, italiaano ja skotti, jos oikein muistan.

At the end of the day Blanka was placed as BIG-3! Group X was judged by Viachaslav Viarbitski.







Hieno Blanka:



Ei kommentteja: