perjantai 3. elokuuta 2018

Druskininkai INT dog show 3.8.2018


Perjantaina oli ensimmäinen Druskininkain näyttelypäivä tytöillä. Ilma lämpeni taas kolmen kympin pintaan ja vettä kannettiin ahkerasti. Vesipisteellä oli myös suihku, ja tytöt näyttivät kerrassaan surkean uitetuilta jossain vaiheessa ennen kehää, mutta hyvin ne kuivuivat kehään mennessä. Yllä Tiuku ja Blanka tarkkana kehän reunalla, ja alla Blanka mutterihäkin varjossa.

Näyttelyalueena oli paikallinen lentokenttä, joten tilaa riitti ja muutoinkin järjestelyt olivat sujuvat.


Irlanninsusikoiria on jokaiseksi päiväksi ilmoitettu 7 kappaletta, ja perjantaina tuomarina oli liettualainen Ilona Aleknavicienè. Tiuku jaksoi hienosti helteessä ja oli avoimen luokan ERI/1, SA sekä lopuksi sai sertin, vara-cacibin käytännössä PN-2 -sijoituksella.







Blanka jaksoi myös hienosti, vaikka purennan näyttämisessä oli haastetta, kun se huohotti niin, ettei suuta meinannut saada kiinni. Blanka oli hienosti ERI/1, SA ja sai CACIBin ja sertin sekä oli PN-1 ja VSP. Blankasta tuli samalla uusi Liettuan valio ja Nugalètojas Winner. Iso kiitos Tarulle, joka esitti Blankan loppukehissä, kun itse esitin Tiukun loppuun asti.






ROP/BOB CH Neuschwanstein iw & D's Quacx & VSP/BOS CH Carel Wolf  Blanka.

(Better quality picture by Blume's)

Today was first day of Druskininkai international dog shows, and both girls did great. Irish Wolfhounds were judged by Ilona Aleknavicienè, Lithuania. Tiuku was open class EX/1, CQ, CAC, BB-2, R-CACIB. Blanka was champion class EX/1, CQ, CAC, CACIB, BB-1 and BOS. Blanka is now also brand new LT CH! She received also title Nugalètojas Winner.

Ei kommentteja: