maanantai 27. toukokuuta 2019

Gimo NORD dog show 26.5.2019


Yllä Tiuku odottelee kehän alkua Gimon näyttelykehän reunalla sunnuntaina. Päivä valkeni hyvin, mutta ennen kehää alkoi hieman satamaan ja sadetta jatkuikin vahvistuvalla voimakkuudella koko loppunäyttelyn ajan. Irlanninsusikoirat tuomaroi Henrik Härling, joka oli rauhallisesti liikkeellä ilmasta riippumatta. Ennen irliksiä olleilla skotlanninhirvikoirilla oli kaksi harjoitusarvostelijaa, ja kehä eteni hitaasti. Irlantilaisille jäi yksi harjoitusarvostelija myös kehään. Tiuku jaksoi hienosti kaksinkertaiset kopeloinnit.


Lopulta Tiuku oli ainoa paikalle saapuneista irlanninsusikoirista, joka sai SA:n ja niin ollen Tiuku oli ERI/1, SA, PN-1, SERT, NORD-SERT, ROP ja hienosti Ruotsin Muotovalio!


Arvostelu on hieman kastunut ja kärsinyt:
"Stor pampig championtik av utm. rastyp, bra huvud och uttryck. Stark hlas. Stor och går (?) bra på sina ben. harmonisk över linje. Om lagom långd (?) generösk steg från sidan."


Tiuku huomaa valokuvaajan:




Yesterday in rain in Gimo dog show. Irish wolfhounds were judged by Henrik Härling, Sweden. Tiuku did great and received EX/1, CQ, BB-1, BOB, CERT, NORD-CERT and became SE CH!


Odoteltiin isoon kehään asti,ja Tiuku jaksoi erittäin hienosti. Tiukua ei kuitenkaan sijoitettu neljän parhaan joukkoon.



Ja vapaasti kuvaajan luo, mistä juostiin lämpimiksemme täyttä vauhtia autolle:


Ei kommentteja: