maanantai 27. toukokuuta 2019

Tiuku at Vet

Tiuku kävi tänään eläinlääkärillä rokotuksilla ja vähän tutkimuksissakin. Tarkastettiin sen kynsien kunto, ja lisäksi tutkittiin Tiukun kyljessä olevia patteja. Patteja löytyy kolme, mikä on aika poikkeuksellista kuitenkin vielä näinkin nuorelle koiralle. Pateista otettiin ohutneulanäytteet, ja ne eivät tässä vaiheessa aiheuta mitään, mutta seuraillaan kehitystä. Myös kynnet ja tassut ovat tällä hetkellä hyvässä kunnossa, vaikka keväämällä muutamasta kynnestä mureni taas ylemmät kerrokset. Ehkä juoksukierto heikentää kynsien kuntoa.

Elopainoa Tiukulla oli 67 kg, vaikka juoksua ennen ja sen jälkeen ruokailu on ollut vähän epätasaista. Mutta Tiuku on tiukkaa lihasta ja jäntevä :)

Tiuku visited veterinarian today. It has three lumps or some anomalies on the side. Biobsy showed that the lumps are currently harmless, so we'll continue to follow Tiuku's condition. Currently it is in fine and sound condition, weighting 67 kilos, and even its nail situation has been fairly good, only two of the nails in the back feet lost uppermost layers during spring - it might have been partly caused by Tiuku's heat cycle.

Ei kommentteja: