lauantai 11. toukokuuta 2019

Helsinki INT 11.5.2019


Tänään pakattiin kaikki kolme narttu autoon, ja lähdettiin Tuomarinkartanolle kesän ensimmäiseen ulkonäyttelyyn. Näyttelypaikka oli kaikille tytöille tuttu, ja ne viihtyivätkin rauhallisesti. Tässä Blanka ja Tiuku odottelevat kehän reunalla. Romy oli kehän aikana autossa, jonne se jätettiin häkkiinsä turvallisesti tuuletus päällä, vaikkakin ilma oli sangen kolea. Romy pääsi myös pari kertaa ulkoilemaan alueella, ja valitsemaan tuliaisia kotiin (possunkorvia, tietenkin). Sade alkoi reippaammin vasta kotimatkalla.


Blanka ja Tiuku esiintyivät samassa luokassa eli valioissa, joten Sissi esitti Blankan ja hyvin esittikin. Ensin se vähän käänteli taaksepäin, kun jäin Tiukun kanssa jonnekin sen taakse rivistöön, mutta rauhoittui hyvin esiintymään. Irlikset tuomaroi Säde Hohteri, ja Blanka oli ERI/2, SA, PN-2, vara-CACIB.


Blankan arvostelu kuului näin:
"Erinomainen kaunis pää, miellyttävä ilme. Erinomaiset korvat, tyylikäs kaula. Tasapainoiset kulmaukset, erinomainen luusto ja käpälät. Matalat kintereet. Hieman pehmeä selkä sekä seistessä että liikkuessa. Erinomainen rintakehä. Rodunomaiset näyttävät liikkeet joka suunnasta. Hyvä karvan laatu." 




Tiuku esiintyi myös yllättävän helposti ja kepeästi (mutta ehkä se oli pistellyt taas tapansa mukaan hieman vinosti), kun sai seurata Blankaa. Se oli ERI/4, SA arvostelulla:
"Iso, vahva narttu. Hyvä tasapainoinen pää. Erinomaiset korvat. Hyvä kaula. Hieman suorat olkavarret ja niukat takakulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä ylä- ja alalinja. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Kevyt ja vauhdikas sivuliikunta. Lyhyt sääri. Hyvä karkea karva."





Odotellaan kilpailuluokkaa:


Valionarttuja sijoitetaan järjestykseen:





Blanka kakkosena:


Today, in Helsinki International dog show, we  had three girls with us (although there is unfortunately no pictures of Romy; she had good drive and nice time but did not participate in the rings). Blanka and Tiuku were both in champion class with Säde Hohteri judging the wolfhounds. Blanka was shown by Sissi and received EX/2, CQ, BB-2 with res-CACIB and Tiuku was EX/4, CQ. Well done for both girls!

Ei kommentteja: