maanantai 12. heinäkuuta 2021

Pärnu International dog show 11.7.2021

 

Sunnuntaina irlanninsusikoirat olivat hieman varhaisemmin kehässä, ja se olikin mukavaa, koska päivä ei ollut siinä vaiheessa vielä kuumimmillaan. Molemmat tytöt sijoittuivat hienosti toisenakin päivänä, ja olimme tyytyväisiä siihen, miten hienosti ne jaksoivat esiintyä koko raskaan lämpimän näyttelyviikonlopun. Sunnuntain tuomarina oli Nikolina Davidovska Bulgariasta. Tuomari jutteli Lotalle paljon ja kuvasi sitä. Lotta oli jälleen 1, KP ja ROP-pentu. Arvostelua emme osaa valitettavasti lukea, ja isoon kehään emme voineet sunnuntaina jäädä.


Valioluokan kolme narttua, joista Tiuku aakkosissa viimeisenä:




Olinpa taas yllättynyt Tiukun vapautuneesta olemuksesta; se sai itse esittää itsensä ja määrätä vauhdin, koska minkäänlaista painetta ei ollut eilisten tulosten jälkeen. Tiuku oli hienosti edelleen ERI/1, SA, PN-1, CACIB ja ROP!



Kaikki SA:n saaneet nartut kilpailuarvostelussa:


Tiuku ja muut sijoitetut:


VSP ja ROP sekä tuomari:


In Sunday, in Pärnu International Dog Show Lotta was again 1, HP and BOB-puppy with Nikolina Davidovska judging the wolfhounds. Tiuku was also EX/1, CQ, BB-1, CACIB and BOB! We didn't stay for the group rings, as we had a ferry to catch. 


Tyttöjen kaikki ruusukkeet ja pokaalit alla. Ruusukkeiden lisäksi ryhmäsijoituksista tuli Joseran ruokapusseja ja mainostuotteita. Lotalla hetken hauskaa, kun se pisti palkintopahvilaatikkonsa silpuksi pihalla. Pientä kumikoiraa emme sille uskaltaneet antaa, koska silpuksi sekin olisi mennyt ja ei kaivata lisää suolitukoksia Blankan seikkailujen jälkeen.



Väsyneiden matkaajien kuvista ei tullut mitään näiden avustajien kanssa:



Ei kommentteja: