sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Ravijoki FCI10 dog show 3.7.2021

 

Eilen käytiin Ravijoella ryhmänäyttelyssä. Edelleen näyttelyissäkäynti tuntuu hieman vieraalta ja kaukaiselta pitkän tauon jälkeen, mutta koetetaan Lotan kanssa harjoitella asiaa. Tiuku oli ilmoitettu mukaan siltä varalta, että ilmottautumisten mukaan olisi paikan päällä rajoitettu läsnäoloa. Tässä vielä odotellaan kehää (yllä Lotta, alla Tiuku) ja kuumaa oli. Niin kuumaa, että kuviakaan ei ihmeemmin tullut, kun kuvaaja odotteli varjossa kaukana. Blanka ja Romy odottelivat kahden avaruuspeiton alla tuulettimen kanssa miellyttävästi vilpoisemmin. 

Irlanninsusikoirien tuomari oli vaihtunut suomalaiseen eli paikalla oli Eeva Resko. Lotta osallistui edelleen pentuluokkaan, ja huomasi kuuman ilman verottavan selvästi sen esittämistä erityisesti liikkeiden osalta.  Lotta oli pentuluokan 1, KP ja VSP-pentu arvosteulla: 

"Hyvin kehittynyt narttupentu. Melko voimakas kallo-osa ja pää voisi olla muutenkin hieman pidempi. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt runko. Saisi olla paremmin edestä ja enemmän eturintaa. Hyvä takaosa. Liikkuu hyvin."

Hampaat syynättiin tarkkaan, mutta niissä ei ollut huomautettavaa. 



Tiuku sai esiintyä kuuman ilman vuoksi vapaasti itse vauhdin valiten, ja se oli valioluokan ERI/1, SA ja PN-3. Tuomari sijoitti ponnekkaammin liikkuneet nuoremmat koirat ensin. 

"Näyttävä, hyvät mittasuhteet ja ääriviivat omaava narttu. Hieman karkea kallo-osa. Hyvä ylälinja. Normaalit kulmat edessä ja takana. Hyvin kaartuneet kyljet. Liikkuu kauttaaltaan hyvin."

Tiukusta ei tullut juurikaan kuvia, mutta tässä sijoittuneet kaukaa varjosta otettuna. Ja Tiuku tuijottaa suoraan kuvaajaan!

Yesterday, in a hot summer show, Lotta was puppyclass 1, HP and BOS-puppy. Tiuku was champion class EX/1, CQ and BB.-3.

Ei kommentteja: