tiistai 20. heinäkuuta 2021

Watching and waiting

 

Viime lauantaina käytiin vinttikoiraliiton erkkarissa ja nähtiin mm. Lotan veli sekä muita tuttuja ihmisiä ja koiria. Yllä kuvassa Romy, Lotta ja Blanka tiukkana seuraamassa wipukoiden touhuja, kun taas Tiuku on levossa. Tuomari oli vaihtunut, ja kokonaisuudessaan jäi hieman erikoinen mielikuva näyttelyvierailusta. Lotta oli pentuluokassa viimeistä kertaa ja sen tuloksena oli 2, KP - ikävä kyllä näyttelyssä oli vain sähköinen tulospalvelu ja tuloksista puuttuu kunniapalkinnon merkintä, vaikka pieni ruusuke saatiin kehästä. Mitään todistetta ei nyt kuitenkaan ole asiasta, kun ei tullut näyttelyn aikana kännykästä tuloksia seurattua, mutta ei pentuluokan tuloksella kovasti ole väliäkään. Tiuku oli ERI/4, SA, ja tuomari erikoisesti poimi sen vielä parasnarttukehässä ohi paremmin sijoittamiensa koirien. Sanakopuahan siitä seurasi. Tyttöjen niukat arvostelut alla:

Lotta: "very good head, correct ears, well-developed body. correct front, correct angulations. good length of legs, moves quite well for this age."

Tiuku: "excellent head and expression. very good front and shoulder. correct develop body. correct angulations in rear. very good movement."

Ei kommentteja: