maanantai 2. elokuuta 2021

Mikkeli International dog show 1.8.2021

 

Sunnuntaina käytiin Mikkelissä KV-näyttelyssä. Lauantaita isomman ryhmän irlantilaisia tuomaroi Paavo Mattila, ja hän olisi toivonut Lotalle hieman pidempää selkää. Muutoin Lotta oli väsyneen oloinen Porin jäljiltä, kun siellä viihdyttiin pitkän päivän verran, ja lisäksi Lotta venytteli leirimme suuntaan pois kehästä, kun olisi liikkeitä pitänyt esittää. Lotan vuoron aikana satoi kovasti, ja ainakin omat sormet kohmettuivat, eikä liikkeiden esittäminen onnistunut toivotulla tavalla. Lotan tuloksena oli EH/2 arvostelulla:

"Hyvin kehittynyt nuori narttu, joka voisi olla hieman pikälinjaisempi. Hyvänmallinen pää. Himan vaaleat silmät. Hyvät korvat. Etuosa saisi olla hieman enemmän kulmautunut. Hyvin kehittynyt runko. Lantio saisi olla pidempi. Hyvät takaraajat. Erittäin hyvä karva. Voisi liikkua hieman pidemmällä asekleella. Miellyttävä käytös."

Tiukun vuoron aikana sade taukosi, ja Tiuku esiintyikin taas hyvin vapautuneesti, joskin omaan tapaansa pidättäytyneesti. Sen arvostelu oli ERI/4, SA:

"Kaunis, sopusuhtainen narttu. Hyvä pää ja ilme ja korvat. Etuosa voisi olla hieman enemmän kulmautunut. Erittäin hyvä runko. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä ylälinja. Liikkuu hyvin. Hyvälaatuinen karva. Miellyttävä käytös."





Reissumme oli muutoin mielenkiintoinen, kun menomatkalla ukkosti kovaa ja samoin paluumatkalla saatiin muutama iso ryöpsähdys päälle. Blanka ja Romy pääsivät myös haistelemaan vieraita ja osin tuttujakin kulmia, ja kaikki tytöt käyttäytyvät hienosti. Päivän päätteeksi Lotta oli kotona täynnä tarmoa, ja isoset valmiita levolle. 

In Sunday, Lotta and Tiuku participated in Mikkeli International Dog Show. Lotta was VG/2 and Tiuku EX/4, CQ with Paavo Mattila judging the wolfhounds.


Ei kommentteja: