maanantai 2. elokuuta 2021

Pori International dog show 31.7.2021

Lauantaina oltiin Porin kansainvälisessä näyttelyssä Lotan ja Tiukun kanssa. Blanka ja Romy olivat myös mukana, ja pääsivät tutustumaan näyttelyalueeseen sekä tuttuihin tai tuntemattomiin koirakkoihin. Lisäksi MacV oli kuvaamassa koiriamme kehässä eli pitkästä aikaa parempilaatuisia kuvia saatavilla. Tässä Lotta, joka oli ensimmäistä kertaa junioriluokassa 9 kk ja 5 päivän ikäisenä. Irlanninsusikoirat tuomaroi Paula Rekiranta, ja molemmat tytöt esiintyivät hyvin. 

Lotta oli hienosti junioriluokan ERI/1, SA, PN-4 sekä vara-sertti arvostelulla:

"9 kk, ikäisekseen hyvin kehittynyt nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Tyylikäs pää, purenta ok. Hyvä kaula, tiivis (?) ylälinja. Ikäisekseen riittävä ylälinja. Hyvä raajaluusto ja käpälät. Oikein kulmautunut takaa. Hyvä karva tulossa. Liikkuu hyvin."


Tiuku esiintyi valioluokassa rauhallisen vapaasti, mutta melkoisella takatyönnöllä, mikä näkyy seisontakuvassa suoraksi ojennettuna polvena. Itse olen tyytyväinen siitä, että viiden vuoden uurastuksen jälkeen arvostelussa todetaan rennot liikkeet, kun Tiukun kanssa on paljon tehty työtä rauhallisen esiintymisen kanssa. Tuloksena oli valioluokan ERI/3 arvostelulla:

"Suurikokoinen näyttävä narttu. Oikeat mittausuhteet. Hyvä pään pituus, voimakkaat kulmakaaret ja purenta ok. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen tilava rintakehä. Hyvä karvapeite. Rennot, pitkäaskeliset liikkeet."




In Saturday, Lotta and Tiuku participated in Pori International dog show. Lotta was nicely junior class EX/1, CQ and BB-4 with res-CERT. Tiuku was champion class EX/3. 

Yllä vielä Blanka kehän laidalla ja Tiuku kehässä:


 

Ei kommentteja: