maanantai 30. elokuuta 2021

Riihimäki 29.8.2021

 

Sunnuntaina osallistuttiin Riihimäen kansainväliseen näyttelyyn. Raviradalla riitti tilaa ja ilmakin kääntyi aurinkoiseen, joten myös mukana olleet Romy ja Blanka pääsivät haistelemaan näyttelytunnelmia. Näyttelyyn osallistuivat Lotta junioriluokassa ja Tiuku sen seuralaisena valioluokassa. Irlanninsusikoirat tuomaroi Saija Juutilainen. 


Lotta esiintyi kauniin rauhallisesti, tosin liikkeiden esittämisen kanssa edelleen pitää kehittyä, jotta saadaan siihen hieman enemmän tyyliä ja askelpituutta. Lotta oli erinomainen ja sijoitettiin luokkansa kolmanneksi:
"10 kk. Raamikas. Lupaava. Hyväluustoinen. Takakorkea vielä. Vahvat käpälät. Hyvä pään pituus, ilme, purenta, korvien taite. Hyvä kaula. Lupaava karvapeite. Hyvä häntä. Luonnollisesti nuoren koiran löysyyttä. Saa asettua raameihinsa. Hyvä askelpituus. Mukava luonne."

Tiuku liikkui hämmästyttävänkin innokkaasti ja vapaasti (joskin ei arvostelun perusteella riittävällä vauhdikkuudella ja sehän ahdisti varsinkin ryhmänä juostessa), mutta vapaa liikkuminen koski myös seisomista eli Tiuku ei juurikaan seisonut paikallaan. Tiukun sijoitus oli erinomainen ja neljäs sija omassa luokassaan: 
"5 v. Kaunisraaminen. Hyvärunkoinen. Kulmaukset tasapainossa. Hyvä pää, ilme, korvat, purenta. Kaunis niska ja ylälinja. Kaunis varva. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin. Taka-askel voisi olla voimakkaampi. Hyvä luonne."

Lotta osallistui lopuksi vielä Tinwhistle-kasvattajaryhmään ja on kuvassa toinen oikealta.
Kasvattajaryhmä oli 1 kunniapalkinnolla. 


Tässä vielä lähikuvassa:
 

In Sunday, we drove to Riihimäki International dog show, where Saija Juutilainen judged the Irish wolfhounds. Lotta was junior class excellent/3 and Tiuku champion class excellent/4. Lotta took part in breeder's class with other Tinwhistle's group and the group was 1st with HP.

Ei kommentteja: