sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Tampere international dog show 30.4.2023: Blanka is FI VCH

 

Tämä kuva on lauantailta, mutta sunnuntain kuvat ovat vielä kamerassa. Blanka jaksoi hienosti molemmat päivät, ja sunnuntaina se valioitui eli tuloksena oli ERI/1, SA, PN-4, VET-SERT, CACIB-V, VET-ROP ja FI VMVA! Olemme äärettömän tyytyväisiä Blankan kuntoon ja kokonaisolemukseen eli sen esiintyminen on edelleen miellyttävän kepeää ja innostunutta. Blankan arvostelu:

"8,5-vuotias, edelleen tasapainoisesti liikkuva veteraani. Kaunisilmeinen pää hyvillä mittasuhteilla. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Huomioiden ikä hyvä karvapeite. Moitteeton pirteä käytös. Parhaimmillaan liikkeessä. Kunniaksi omistajilleen!"

Lotalla ei paljon intoa sen sijaan löytynyt ja tulos oli edelleen tasainen EH2. Muutoin Lotan käyttäytyminen koko näyttelyviikonlopun ajan oli miellyttävää ja rauhallista. Molemmissa roduissa oli sunnuntaina hieman enemmän koiria, ja irlantilaisille edelleen tuomarinmuutos. Irlikset tuomaroi Tanya Ahlman-Stockmari. Lotan arvostelu:

"Kookas, yleisvaikutelmaltaan hieman kapea narttu. Kookkaat korvat. Hyvä kallo-osa. Kuono-osa saisi olla vankempi. Toivoisin korostuneemman eturinnan, kokonaisuduessaan enemmän etukulmauksia. Sopiva raajaluusto. Rintakehä saisi olla pyörempi ja pidempi. Hyvät ranteet ja käpälät. Hyvä karvapeitteen laatu. Moitteeton käytös. Hieman jyrkkä lantio ja korkeahko häntä liikkeessä."

Papu esiintyi tänään hienosti nuorten luokassa ensimmäistä kertaa, ja voi että oltiin pieniä siellä. Kovin hyvin Papu kuitenkin kulki ja esiintyi pöydälläkin ehkä ensimmäistä kertaa rauhallisesti. Dandit arvosteli sunnuntaina irlantilainen Anthony Kelly. Tuloksena oli ERI/3. Hienosti Papu kehittyy, kunhan saadaan vielä turkki kuntoon, mutta koko ajan harjoitellaan:

"Nice head and expression. Eye and muzzle ok. Foreleg good. Neck strong and shoulder well laid. Correct topline and body good. Hind leg angulation and coat ok. Movement good and good drive. Very good temperament."

In Sunday, in Tampere international dog show we participated with the same 3 dogs. Here are the results:

Papu INT EX, 3

Lotta CH VG, 2

Blanka VET EX, 1, CQ, VET-CAC, VET-CACIB, VET-BOB, FINNISH VETERAN CHAMPION 

We are so happy and proud of our veteran lady Blanka!

Ei kommentteja: