maanantai 17. huhtikuuta 2023

Vaasa International dog show 16.4.2023

 

Vaasan kansainväliseen koiranäyttelyyn osallistuttiin koko joukolla, tosin Romy oli vain reissussa mukana. Kaikki kuvat ovat hieman kaukaa otettuja, kun kehät olivat miellyttävän kokoiset ja leiriämme ei voinut jättää valvomatta neljän hurtan kanssa.

Dandeilla olikin tuomarinmuutos eli tuomarina oli nyt Kirsti Louhi. Papu esiintyi kauniisti, mutta junioreista voiton vei ruotsalainen nuori narttu. Papun turkki oli myös pitkälti laittamatta, joten tuloksena oli EH/2 arvostelulla: 

"Aurinkoinen, nuori nainen, jolla hyvä pää, oikea purenta, hyvin asettuneet korvat, hyvä kaula ja ylälinja, rungon tulee vielä täyttyä, liikkuu hieman ahtaasti takaa, turkki ei aivan parhaassa kunnossa tänään. tarvitsee aikaa."


Helga käynnisti irlanninsusikoirien kehän ja suoriutui ainoaksi ja parhaaksi pennuuksi. Irlantilaiset tuomaroi Johnny Andersson. Helga esiintyi avoimesti ja uteliaasti koko päivän, mutta muisti välillä rentoutuakin:
"7 månader. Trevligt huvud, bra hals och rygg. Tillräcklig bröstkorg för åldern. Utmärkta ben och tassar. Tillräckliga vinklar. Rör sig mycket typiskt för åldern. Utmärkt temperament."

Lotta esiintyi rauhallisesti, mutta jollakin tavoin edelleen varoi liukstumista, vaikka tämänkertainen kehä ei liukkaalta vaikuttanut. Mutta sipsuttelun tuloksena oli ERI/2. Ja onhan Lotta tällä hetkellä kovin timmissä kunnossa.
"Någgot lätt i typen. Feminint huvud. Alltför rak i sitt framställ. Tillräckllig hals. Skulle önska något kraftigare stomme. Rör sig med någor kort steg fram, utmärkt bak. Utmärkt temperament."

Blanka esiintyi veteraaniluokassa ja sai nyt myös Suomesta veteraani-sertin ja veteraani-cacibin eli siitä tuli myös ROP-veteraani. Blanka sijoittautui lopuksi vielä isosta joukosta ja runsaasta juoksemisesta paras narttu kolmoseksi eli upeastihan Blanka-mamman kunto riitti.
"Veterantik med vackra linjer. Mycket trevligt huvud. Utmärkt hals. Välformad bröstkorg. Utmärkta vinklar. Rör sig utmärkt runt om.Utmärkt temperament. Visas i fin kondition."




Lopuksi Blankan liikkeet tosiaankin nostivat sen kolmanneksi eli edellä ovat junioriluokan ykkönen ja nuorten luokan ykkkönen sekä perässä käyttöluokan eka. 


Fine day in Vaasa international dog show yesterday especially for Blanka and Helga, but all the girls performed nicely.
  • Papu JUN very good/2
  • Helga Puppy 1, BOB-puppy
  • Lotta CH EX/2
  • Blanka VET EX/1, CQ, VET-CAC, VET-CACIB, BOB-VET, BB-3






Ei kommentteja: