tiistai 11. heinäkuuta 2023

Pärnu INT dog show 9.7.2023: Papu BOB, Blanka VET-BOB

 


Sunnuntaina Papun kehä olikin mukavasti ennen irlantilaisten vuoroa. Papu onnistui torkahtamaan kärryjensä pöydälle, kun sitä pikkuisen harjattiin. Alla Papu poseeraa aamutuimaan näyttelyalueella ennen turkin laittoa. Turkki säilyi melko puhtaana, vaikka sitä ei tällä kertaa reissussa pestykään, kun kuivaaja jäi kotiin. 



Papu jaksoi iloisesti kehässä myös toisena päivänä, vaikka se kehän jälkeen ottikin reippaat tupluurit. Dandit arvosteli sunnuntaina Krzysztof Czechowski Puolasta. Papu oli jälleen hienosti NUO lk ERI, 1, SA, PN-1, CACIB ja ROP.




Irlantilaiset arvosteli sunnuntaina Iuza Beradze Georgiasta. Sunnuntaina kehästä ei tullutkaan kuvia tämän enempää, koska kaikki tyttömme saivat SA:n eli etenevit paras narttu -kehään asti. Alla kuvassa Helga omassa arvosteluluokassaan. Tyttöjen tulokset sunnuntailta olivat:
  • Helga NUO lk ERI, 2, SA
  • Lotta VAL lk ERI, 3, SA
  • Blanka VET lk ERI, 1, SA, PN4, CACIB-V, ROP-VETERAANI


Sunnuntaina jäätiin myös ryhmäkehiin, kun oli hyvin aikaa. Blanka esiintyi kauniisti veteraanien ryhmässä, mutta sitä ei poimittu jatkoon. 



Samon Papu esiintyi hyvin terrierien ryhmässä, mutta jatkoon sitä ei valittu. 


Blankan ruusukkeet viikonlopulta:


Papun ruusukkeet:

Ja kotiin palatessa postilaatikossa odotti postia Latviasta eli Blankan veteraanivalion todistus ja Papun juniorivalion todistus. Lotan Latvian muotovaliotodistus tulikon jo edellisellä viikolla.

Summary of Sunday's results from Pärnu:

Papu INT cl EX, 1, CQ, BB1, BOB, CACIB

Helga JUN cl EX, 2, CQ

Lotta CH cl EX, 3, CQ

Blanka VET cl EX, 1, CQ, BB-4, CACIB-V, BOB-VET

Irish wolfhounds were judged by Iuza Beradze, Georgia and Dandies by Krzysztof Czechowski, Poland.

Ei kommentteja: