maanantai 3. heinäkuuta 2023

Turku International Top Dog Show 2.7.2023: Blanka BOS & BOB-VET



Yllä ROP ja VSP, eikä muita kuvia oikeastaan sunnuntaina otettukaan. 
Kun on kolme irlistä kehässä, ei jää aikaa kuvaamiseen. 

Sunnuntaina jatkettiin Turun näyttelyssä irlantilaisten kanssa. Tällä kertaa Romy ja Papu jäivät kotiin. Romynkin muutaman vuoden takainen eroahdistuspuuska on mennyt ohi, ja sen voi taas jättää kotiin. Ehkä eroahdis liittyi Romyn aistien hiipumiseen, kun kuulo ja/tai näkö heikkenivät, mutta tällä hetkellä se on hyvin seesteinen ja tasainen, minkä vuoksi on taas harjoiteltu yksin oloa yllättävien tilanteiden varalle. 

Irlanninsusikoirat tuomaroi Marco Marabotti Italiasta. Kaikki tytöt saivat kauniit arvostellut. Helga ei ensin oikein kevyesti liikkunut, mutta sain sen sitten hieman innostumaan.

Helga JUN ERI3, SA:

"Feminine, still not finished, but nice potential. Feminine head. Correct bite. Correct neck, topline, croup, angulations. Well-developed ribcage for age. When settled moved properly."

Lotta VAL ERI2, SA, PN-4, vara-CACIB:

"Nice correct bitch. Correct bite eyes, ears. Excellent neck, topline, croup. Correct angulations, well-developed ribcage. Moved well."

Blanka VET ERI1, SA, PN-1, CACIB-vet, ROP-VET, VSP:

"Excellent condition for age. Feminine correct head and body proportions, correct bite, neck, strong topline. Correct angulations. Excellent mover."

Näissä kehissä Blanka odottelee veteraanien ryhmäkehää, mutta valitettavasti tällä kertaa ei näytetty liikkeitä - ukkonen oli tuloillaan ja ilmeisesti seura ei miellyttänyt ladyä. Yllä kuvassa juuri laitetaan jarruja päälle. Sijoitusta ei tullut, mutta sen jälkeen saattoikin kevyesti (!!) liitää kehästä ulospäin ja suunnistaa kotiin. Kotimatkalla alkoi sade ja ukkonen. 


Ei kommentteja: