tiistai 9. elokuuta 2022

Druskininkai international dog show 5.8.2022

 

Druskininkain näyttely oli jälleen aurinkoinen, hyvin järjestetty ja tunnelmaltaan leppoisa kesänäyttely. Yllä tyttömme odottamassa kehien alkua ensimmäisenä päivänä (Papu on Romyn matkahäkissä levossa ennen kehää). Papun ja Lotan kehät olivatkin lähes päällekkäin perjantaina, joten Papun kehästä ei tullut valitettavasti kuvia. Dandie dinmontin terriereitä oli näyttelyssä tasan yksi eli Papu pentuluokassa harjoittelemassa näyttelyitä. Perjantaina Papun tuomari oli Jean-Francois Vanaken. Papu oli pentuluokan ykkönen 'very promising' eli erittäin lupaava ja paras pentu. Pentujen koontikehässä käytiin myös harjoittelemassa iltapäivällä, ja Papu oli edelleen täyttä energiaa sekä innolla mukana. Hyvää harjoitusta saatiin, vaikkei pentujen isossa ryhmässä sijoitusta tullutkaan. Papu on aivan mainio pakkaus, ja illalla se tuli taas reippaasti lenkille, vaikka näyttelypäivä venyi pitkäksi. Yöt kyllä nukuttiin hyvin.


Tässä Papu seuraa ison kehän tapahtumia:

Lotta osallistui myös perjantain näyttelykehiin, ja irlanninsusikoirat tuomaroi Sylvie Desserne Ranskasta, joka tykästyi kovasti Lottaan. Sama tuomari otti illemmalla myös vinttikoiraryhmän. Lotta olin hienosti irlanninsusikoirissa erinomainen, SERT, voittaja, CACIB ja ROP. Kuumasta iltapäivästä huolimatta (lämpöä oli n. 32 astetta) se liikkui kauniisti ja innostuneesti.


Lotalla on kauniit, pitkät ja kevyet liikkeet, kun vain saan siihen tasaisen vauhdin.

Tuomari otti yksittäisarvostelun teltan varjossa:


Lotta ja Papu participated in Druskininkai international dog show 5.8.2022. Dandie Dinmont terrierers were judged by Jean-Francois Vanaken, and Papu was very promising 1 and best puppy! Irish wolfhounds were judged by Sylvie Desserne, and our funny-girl Lotta was excellent, CAC, Winner, CACIB and BOB and later even BIG-1! Great day for Lotta. Between the breed rings and finals I took Lotta to shower so that it would cool down, and that helped it to have light and excellent movement in the group finals, but the BIS-ring was too much for Lotta in the Friday's heat, which showed up in Lotta's not so efficient and less light-footed movement.

Ei kommentteja: