tiistai 9. elokuuta 2022

Druskininkai international dog show 7.8.2022: Blanka is BOB!


Sunnuntaina, viimeisenä näyttelypäivänä Druskininkaissa, Papulla oli lepopäivä ja Lotta sekä Blanka osallistuivat näyttelyyn pitkästä, pitkästä aikaa ihan muistinvirkistykseksi. Irlanninsusikoirat tuomaroi Dagmar Klein, ja hän piti molemmista tytöistämme. Blankan kuntoa hän piti kuitenkin erinomaisena, ja Blankaa olikin ihanan vaivatonta esittää edelleen, kun tyttö on kevyt ja innostunut. Blanka sijoitettiin ensimmäiseksi omassa luokassaan, ja Lotta ensimmäiseksi omassaan, mutta Blanka oli lopuksi ROP. Olimme molemmat kehässä, joten kuvia ei saatu, mutta kehän jälkeen poseerattiin tuomarin kanssa.

In Druskininkai's last show day, Blanka and Lotta participated in the show. Irish wolfhounds were judged by Dagmar Klein. Lotta was intermediate class excellent, CAC, BB-2 and res-CACIB. Our old lady Blanka was in champion class excellent, CAC, Winner, CACIB and BOB!

Ryhmäkehässä Blanka oli edelleen innosta pinkeänä, mutta kehä oli nopeasti ohi Blankalta.




Alla vielä pari kuvaa kehän reunalta: Papu seurasi kehiä ja näyttelytoimintaa uteliaana ja Romy paikoin uneliaana. Molemmat kuitenkin viihtyivät, ja pääsivät myös sunnuntaina kiertelemään näyttelyssä.




Ei kommentteja: