maanantai 22. elokuuta 2022

Eskilstuna international dog show 20.8.2022


Lotta ja Papu lauantaina aamutuimaan odottelemassa irliskehän alkua Eskilstunassa. Yllä rauhallisempi tyyli odotella ja alla sitten se todellisuus?


Lotta esiintyi rennon reippaasti, ja näyttelykenttä oli ihastuttavan tasaista, lyhyttä nurmea, kun pitkin kesää on juostu monen pituisessa hetteikössä sekä kumpuilevan kuoppaisissa kehissä. Tuomarikin tykästyi Lottaan eli Svante Frisk antoi Lotalle tuloksena ERI, 1, SA, PN-1, SERT, CACIB, ROP ja iltapäivällä vielä RYP-3! Lotan kaunis arvostelu:
"Fin helhet. Utmärkt silhuett. Vackert uttryck. Stark överlinje. Fina vackra bak. Bra skuldra. Utmärkt benstomme. Sund i sina rörelser runt om. Håller rygglinjen väldigr väl i rörelse. Går med vägvinnande steg. Sträv päls i fin kondition. Tik med klass."



Kolme SA:n saanutta narttua. Lopullinen järjestys oli nuori Lotta, valionarttu ja avoin narttu.


In Eskilstuna international dog show Irish wolfhounds were judged by Svante Frisk. Lotta had a great day with following results: EX/1, CQ, BB-1, CERT, CACIB, BOB and BIG-3!


VSP ja ROP:



Iltapäivällä osallistuttiin Lotan kanssa ryhmäkehään. Ees-taas meno kivisti, ja tuomarikin huomasi, että hieman Lottaa jo väsytti. Mutta keskiarvona Lotta esiintyi mukavasti, vaikka paljon juostiin ja tuomari nosti sen vielä ryhmän kolmanneksi!








RYP-3:




Ei kommentteja: