tiistai 9. elokuuta 2022

Druskininkai international dog show 6.8.2022: Lotta is best in group III

 

Lauantaina Papu aloitti kehässä aamupäivällä, ja Dandie dinmontin terrierit tuomaroi Nikola Smolic. Papu esiintyi innokkaasti ja avoimesti, mutta liikkeitä esitettäessä se heittäytyi kyljelleen ensimmäisen kaarteen jälkeen. Tuomari tuli taputtelemaan Papun vatsaa ja tuumasi 'very promising' eli erittäin lupaava ykkönen ja paras pentu tuli jälleen Papun sijoitukseksi. Ryhmäkehään emme sitä vieneet, kun iltapäivällä satoi kaatamalla, ukkostamalla ja kevyemmin ripsottamalla. Papulla on Druskininkain jälkeen vielä yksi pentukehä tiedossa, ja sen jälkeen siirryttäisiin junioreihin. 




Irlanninsusikoirat tuomaroi lauantaina kovassa vesisateessa Jean-Francois Vanaken. Lotta oli jälleen erinomainen, voittaja, SERT, CACIB ja ROP. Lotan kanssa osallistuttiin myös ryhmäkehään, ja siellä Lotta jaksoikin pienessä vesisateessa hyvin löysällä hihnalla kevyesti liikkuen. Lotta sijoittui ryhmässä kolmanneksi eli upeasti nuori tyttömme jaksoi!


Kuvia ryhmäkehästä:






In Saturday, in Druskininkai dog shows' second day, Papu was very promisin with first place and best puppy with Nikola Smolic as the judge. Irish wolfhounds were judged by Jean-Francois Vanaken, and Lotta was excellent, CAC, Winner, CACIB, BOB and Best in Group III - it performed well in the rainy afternoon. We left Papu out of the best puppies group finals due to the rain.


Lotan tyypillinen pusku-hali: Lotta on äärettömän kiltti, sellainen 'helppo' tyttö ja kehittyy hienosti.



Ei kommentteja: