tiistai 13. huhtikuuta 2010

Rebecca ja jalkavaivat


Rebecca on nyt jo toista viikkoa pelkällä remmiliikunnalla taasen jalkavaivojensa vuoksi. Huono takatassu lähti taas turpoamaan viime viikolla ja saimme eläinlääkäriajan vasta maanantaiksi. Siihen asti mennään kipulääkkeillä. Turvotusta on saatu hyvin laskemaan MSM linimentillä, mutta nyt iltalenkillä ilmaantui uusi pulma: tuo huono takajalka raahaa vähän joka askeleella ja iltalenkillä alkoi tulvia verta tassun kärjestä. Kynnet ovat kuluneet tyngiksi ja vuotavat verta. Rebeccaahan ei tuollainen haittaisi lainkaan, eikä sen vauhti huomattavasti ole hidastunut, mutta emäntä käänsi kuonon kotia kohti. Puhdistin tassun, mutta ikävältä tuo tuntuu ja pitää käyttää tossujakin nyt taas.

Iltapäivällä löysimme postilaatikosta Designdogin paketin, jossa oli Rebecalle kokeiltavaksi kaksi nailonista monitalutinta, jotka ovat molemmat kolmemetrisiä sekä varustettu fleece-pehmusteella kädensijan kohdalta. Oliivinvihreään ihastuin ja sen maastokuvioinen fleece näyttää erittäin hyvältä. Oliivinvihreä talutin on yksinkertaisesta nauhasta ommeltu kevyemmäksi, joten testailemme varovaisesti, kuinka se kestää. Tummanpunaisessa taluttimessa on oranssi pehmuste ja se on ommeltu kauttaalta kaksinkertaiseksi, joten pitäisi kestää erittäin hyvin. Kuvien valjaat ovat vanhat martingalet.


Taluttimia kokeiltaessa Rebecca löysi ensimmäisen mehiläisen kukkasten seasta. Olemme bonganneet jo myös ensimmäisen nokkosperhosen, kärpäsen, leskenlehden sekä sinivuokkojen lehtiäkin näkyi rinteessä.

Ei kommentteja: