maanantai 26. huhtikuuta 2010

For a doughnut I would....

Pyynikin rannan jälkeen suuntasimme harjun päälle Näkötornin kahvilaan. Ehdimme juuri paikallisen maratoonikisan juoksijoiden alta pois; Mari ja Klaara jo autokyydillä, sekä Helga kanssamme kävellen vielä vähän lisää. Tytöille oli autossa vettä, mutta nekin pääsivät maistamaan munkkeja ja seuraamaan maratoonareita. Todella hienosti tytöt käyttäytyivät!

Vanhin eli Mari saa aina ensin:


Kotimatkalla pysähdyimme vielä pissattamaan koiria eli lähinnä pennulla oli hätä. Kuinka ollakaan levähdyspaikkamme oli lähellä ampumarataa ja metsän puolelta kuului vähän väliä laukauksia. Hienoa, kun omat koirat eivät ole paukkuarkoja; kukaan ei laukauksista välittänyt ja pennun kykittyä asioillaan, pakkauduimme rauhassa autoon.

Briefly in English: After walking on the beach side Pyynikki, Mari and Klaara drove with others uphill to the Pyynikki observation tower. We climbed uphill with Helga and were rewarded with coffee and doughnuts from here. As we rested, local marathon runners kept running by and cheered for, so the girls had a lot of experiences for one day.

Ei kommentteja: