tiistai 1. heinäkuuta 2014

Forssa Tammela dog show 28.6.2014


Viime lauantaina käytiin taas Mustialassa. Tällä kertaa oli kyseessä kaikkien rotujen näyttely, johon meiltä osallistui Amalia ja Klaara. Näyttelypaikka oli varjoinen ja märkä sateiden jäljiltä. Näyttelyn tuomari, Bengt-Åke Bogren saneli kehäsihteerille siten, että sihteeri varoitti tuomarin käyttävän erikoisia ilmaisuja ja kun mentiin kehäsihteeriltä kysymään jotain sanaa arvostelussa, paljastuikin, ettei hän ollut edes varma, mitä tuomari ylipäätään oli sanonut. Joten jäi vähän outo olo koko jutusta.


Amalia esiintyi kauniisti, vaikka kehä oli pieni ja kuoppainen sekä aaltoileva. Tuloksena oli nuortenluokan erinominen ja toinen sija:
"Elegant tik med långa linjer. Kanska bra skalle. Passande ögonfärg. Kunde ha mer föbrost. Tilltalande bröstkorg. Lång i länden. Välvinklad i knä. Rör sig bra från sidan, ngt trång bak."



Klaara esiintyi vapaasti, mutta sattui seisahtumaan juuri kuopan kohdalle, joten vähän jalkoja väännettiin ja minuunkiin nojattiin. Tulos oli valioluokan erinomainen ja kolmas sija:
"Härlig tik ab bra modell. Bra skalle. En aning [..?..] in underkäke. Bra hals. Ngt väk i ryggen. Välkroppad. En aning lång i länden. Tillräcklinga vinklar."



Amalia and Klaara at the Forssa dog show with Bengt-Åke Bogren as the judge for wolfhounds. Amalia was EX 2 in the intermediate class and Klaara EX 3 in the champion class.


Ei kommentteja: