maanantai 7. heinäkuuta 2014

Karjaa 6.7.2014

^Klaara PN-1, ROP

Eilen käytiin Karjaalla kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa irlanninsusikoirat tuomaroi Tuula Plathan. Näyttelypäivä oli kuuma ja irlantilaisten vuoro kehässä koitti vasta iltapäivän puolella, mutta onneksi saatiin teltta pystyyn kentän reunaan.

Amalia ja Milou seuraavat Klaaraa ja Maritaa kehässä:


Amalia esiintyi hyvin tasapainoisesti ja oli nuorten luokassa ERI 1. Tuomari ei antanut nuorille koirille mitään eli myös Miloun tulokseksi jäi ERI 1, vaikka se olikin päivän paras tulos uroksilla.

Amalian arvostelu on hyvä, mutta kertoo vielä sen tarvitsevan vielä aikaa kehittyäkseen:
"Ryhdikäs, linjakas, hyväntyyppinen nuori narttu, joka tasapuolisesti kasvanut. Hyvä ilme, priima purenta. Jäntevä ylälinja. Hyvä, pitkä häntä. Sopusuhtainen raajarakenne. Liikkuu hyvin hänen ikäisekseen. Tarvitsee vain runkoon syvyyttä ja massaa ja pään karvoituksen tulee vaihtua!"



Klaara esiintyi valioluokassa ja sen tulos oli ERI 1, SA, PN-1 ja ROP Maritan kauniisti esittämänä:
"Pitkälinjainen, sopusuhtainen narttu. Korvat voisivat olla pienemmät ja paremmalla taitteella. Muuten hyvä pää ja oikea ilme. Hyvin kaunis ylälinja ja jäntevä selkä. Tasapainoiset kulmaukset takana ja edessä. Hyvä, pitkä, syvä rintakehä. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu oikein."


Kaunis Klaara:


Irlanninsusikoirien kehä oli niin myöhään, että ehdittiin vain juoda kuppi kahvia ja kerätä leiri kasaan, kun ryhmäkehä jo alkoi. Ryhmä 10:n arvosteli Åke Cronander. Klaara jaksoi vielä juosta ja esiintyä Maritan kanssa näennäisen vapaasti ja pakottamatta, mitä oli kaunista katsella. Ryhmän paras oli whippet.



Ei kommentteja: